【日本遊戲app】美少女戦士セーラームーン セーラームーンドロップス

美少女_icon

App 名稱:美少女戦士セーラームーン セーラームーンドロップス

Download free on Google Play Store (Japan)

從 Qoo app 下載 apk 檔 (Android / 安卓)

Download free on iTunes App Store (Japan)

App 介紹:

最近在 Google Play Store 看不到有什麼較突出的遊戲,於是乎小編又跑到日本 Play Store 看看。日本 apps 市場始終比香港活躍很多,BANDAI NAMCO 遊戲亦推出不少新 apps 了。今次介紹這款 app,是經典之作 – 美少女戰士(大概 80 後的朋友會非常有印象)的消除遊戲玩法,大家不用經常玩 tsum tsum 那麼悶了。

cap1 cap2

遊戲玩法應該不用小編多說了,即使忘記了也不要緊,遊戲內亦會逐步教導大家。

cap3 cap4 cap5

遊戲比較驚喜的地方,莫過於重見昔日的角色。還有的是,禮服幪面俠竟然那麼快出場,美少女戰士的粉絲是否很期待呢?

cap6 cap7

在遊戲內,玩家還可以替角色升級、更換其他角色等等。想玩些新意的朋友,可以試試看~

cap8 cap9 cap10

2 thoughts on “【日本遊戲app】美少女戦士セーラームーン セーラームーンドロップス”

    1. You may find “Help/Support” in 美少女戰士 app, and send your nickname, ID to FAQ/Contact.
      If you have connected the game with your Google or facebook account, the higher chance you can get back your game progress, otherwise, it may be more difficult to get back your data.
      I hope this will help.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *